Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I varukorgen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i Kassan beroende av valt betalningssätt.

Betalningsvillkor

Tillsammans med Klarna Bank AB erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 30 dagar (0 kr): Betalningstid är 30 dagar från att varorna har skickats från oss. Villkoren för betala inom 30 dagar finner du här.
  • Månadsfaktura (29 kr/mån): På den 15:e varje månad, om du har gjort minst ett inköp med Månadsfaktura, kommer dina inköp grupperas ihop till en gemensam faktura. Betalningsdatum för denna faktura är den 28:e samma månad, vilket ger dig 14 dagar att betala.
  • Dela upp: Genom att dela upp din betalning kan du sprida ut dina kostnader i upp till 36 månader. Du kan skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Det krävs ingen registrering eller kreditanmälan. Villkoren för dela upp din betalning finner du här.

Integritetspolicy

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR (General Data Protection Regulation) rätt att ta del av, ändra och ta bort den information som vi har registrerat om dig. (Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.)

Läs mer på vår sida om integritetspolicy.

Leveranser

Leveranstiden är mellan 2-5 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att det eventuellt kan ta längre tid än så.

Ej uthämtade paket: Det är ditt ansvar som kund att hämta ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid som står angivet på din AVI. Försändelsen ligger på utlämningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss. I de fall där försändelsen ej hämtats ut debiteras du faktiska fraktkostnader för tur och -returfrakten.

Ångerrätt

Vi på Molliént erbjuder 30 dagars öppet köp. Det innebär att information om eventuellt ångrat köp ska ske skriftligen senast 30 dagar efter att du mottagit din försändelse. Om du ångrar köpet måste varan återlämnas oanvänd, i oskadat skick och med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering.

Önskar du ångra ditt köp skickar du ett e-post till vår kundtjänst på info@mollient.se och meddela oss om att du önskar ångra ditt köp.

Fria returer

Vi erbjuder fria returer för alla köp.

Notera att varan måste återlämnas i ett skick som följer våra villkor. (Läs ovanstående punkt.)

Skicka ett e-post till vår kundtjänst på info@mollient.se och meddela oss om att du önskar ångra ditt köp. Vi kontaktar sedan dig med ytterligare information och instruktioner.