Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I varukorgen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i Kassan beroende av valt betalningssätt.

Betalningsvillkor

Klarna:
Tillsammans med Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

● Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna.

● Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren.

● Betala Direkt: Betala Direkt baseras på autogiro och ditt konto debiteras först när butiken har hanterat din beställning och skickat din order.

● Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Integritetspolicy

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR (General Data Protection Regulation) rätt att ta del av, ändra och ta bort den information som vi har registrerat om dig. (Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.)

Läs mer på vår sida om integritetspolicy.

Leveranser

Leveranstiden är mellan 1-2 arbetsdagar. Beställningar som görs innan 15.00 skickas samma dag. Vi reserverar oss för att det eventuellt kan ta längre tid än så.

Ej uthämtade paket: Det är ditt ansvar som kund att hämta ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid som står angivet på din AVI. Försändelsen ligger på utlämningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss. I de fall där försändelsen ej hämtats ut debiteras du faktiska fraktkostnader för tur och -returfrakten.

Ångerrätt

Vi på Molliént erbjuder 30 dagars öppet köp. Det innebär att information om eventuellt ångrat köp ska ske skriftligen senast 30 dagar efter att du mottagit din försändelse. Om du ångrar köpet måste varan återlämnas oanvänd, i oskadat skick och med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering.

Önskar du ångra ditt köp skickar du ett e-post till vår kundtjänst på info@mollient.se och meddela oss om att du önskar ångra ditt köp.

Fria returer

Vi erbjuder fria returer för alla köp.

Notera att varan måste återlämnas i ett skick som följer våra villkor. (Läs ovanstående punkt.)

Skicka ett e-post till vår kundtjänst på info@mollient.se och meddela oss om att du önskar ångra ditt köp. Vi kontaktar sedan dig med ytterligare information och instruktioner.