VÄLKOMMEN TILL MOLLIÉNT

Lyxiga vaxprodukter från Sverige

Vilka är vi?

Vi är en modern tolkning av vad det innebär att vara ett lyxigt varumärke. Med fokus på kvalitetsprodukter, prissättning och en fantastisk kundupplevelse, är vårat mål att erbjuda en oslagbar hemupplevelse i vaxning för alla.

Vi grundades 2017 och arbetade ett helt år på produktutveckling. Vi vägrade nöja oss med något annat än det bästa. 2018 släppte vi våra första produkter i Sverige och fick ett fantastiskt svar. Vi blev överväldigade och fick slut på vårat lager snabbare än vi någonsin kunde ha föreställt oss. Men vi kom tillbaka starkare och bättre än tidigare med nya mål i förbättringar av våra produkter och den kundupplevelsen som vi erbjuder. Nu expanderar vi vårat varumärke till en global plattform och siktar på ett fantastiskt 2019. Våra investeringar i att förbättra upplevelsen för våra kunder inom alla områden är nyckeln till vår framgång.

Vi är globala

2018 tog vi Sverige med storm. I år tar vi med oss en smak av Sverige när vi går globalt. Vi representerar Sverige med stolthet genom att inkludera vår huvudstad, Stockholm, på våra produkter.

Vi utvecklas och arbetar ständigt på att bli bättre. Vi hoppas att du tycker om våra produkter lika mycket som vi tycker om att erbjuda dem till dig. Om du har några frågor eller kommentarer, tveka inte att kontakta oss eller lämna en recension på våra produkter.

Har du några frågor?