VÄLKOMMEN TILL MOLLIÉNT

Lyxiga vaxprodukter från Sverige

Vilka är vi?

Vi är en modern tolkning av vad det innebär att vara ett lyxigt varumärke. Med fokus på kvalitetsprodukter, prissättning och en fantastisk kundupplevelse, är vårt mål att erbjuda en oslagbar hemupplevelse i vaxning för alla.

Vår resa

Vi grundades 2017 och arbetade ett helt år på produktutveckling. Vi vägrade nöja oss med något annat än det bästa. 2018 släppte vi våra första produkter i Sverige och fick ett fantastiskt svar. Under 2019 bestämde vi oss för att expandera vårt varumärke till en global plattform. Det var en självklarhet för oss att representera Sverige med stolthet genom att inkludera vår huvudstad, Stockholm, på vår logga och våra produkter.

Under 2020 drabbades vi precis som alla andra företag av pandemin som slog så hårt på omvärlden. Vi ville dock göra det vi kunde för att hjälpa till och bestämde oss för att köpa in över 100,000 munskydd som vi erbjöd till inköpspris för alla våra kunder och samarbetspartners. Vi erbjöd munskydd till kommuner som var i behov och donerade slutligen de resterande munskydden till Röda Korset.

2021 kommer bli ett spännande år för oss då vi kommer börja erbjuda våra produkter hos ett antal stora återförsäljare. Mer info om det går vi ut med inom kort.

I jakten på den bästa kvalitén

Vi anser att våra investeringar i att förbättra upplevelsen för våra kunder inom alla områden är nyckeln till vår framgång. Vi blir bättre för varje år som går och hoppas att ni som varit med på vår resa har märkt det. För dig som är ny kund hos oss så hoppas vi att du gör dig redo för de kommande förbättringarna som vi kommer gå igenom.

Vi hoppas att du tycker om våra produkter lika mycket som vi älskar att skapa och erbjuda dem till dig. Om du har några frågor eller synpunkter, tveka inte på att kontakta oss eller lämna en recension på våra produktsidor.

Har du några frågor?