Fyra fördelar med Molliént Vaxpärlor

Molliént vaxpärlor produceras genom en blandning av högkvalitativa hartser, näringsrikt kokosnötsolja och bivax. Slutresultatet blir hårda vaxpärlor som du helt enkelt inte kan få nog av!

Vi tror att vaxpärlor har dominerande fördelar jämfört med mjukt vax. Dess effektivitet är dock direkt korrelerat till dess kvalité. Därför ser vi på vår högkvalitativa produktion som nyckeln till att skapa det allra bästa vaxet i svensk marknad.

Fyra fördelar

 

Vaxpärlor sätter sig på hårstråna, inte på huden!

Till skillnad från mjukt vax, som kräver användning av remsor, kräver våra vaxpärlor ingenting förutom lite värme och teknik. När du applicerat vaxet och låtit det torkar så sätter det sig på hårstråna och omvandlas till något som liknar flexibelt plast. Vaxet fäster bara på dina hårstrån och inte din hud, för en mer enkel, mjuk och smärtfri hårborttagning.

 

Vaxpärlor gör mindre ont!

Eftersom vaxpärlorna inte klibbar på huden så anses borttagningen mindre smärtsam. Istället för att oroa sig för utslag, skärningar och irritation i huden så känner du endast av avlägsnandet av dina hårstrån.

 

Vaxpärlor förstör inte hårsäcken!

Precis som mjukt vax så tar våra vaxpärlor bort håret från roten, så det tar längre tid för håret att växa tillbaka jämfört med rakning. Men det unika med vaxpärlor är dess förmåga att ta bort hår från vilken vinkel som helst. Om man med mjukvax drar bort vaxet i samma vinkel som hårväxten så finns det en risk att man förvränger hårfollikeln. Vad gör man då om håret växer i olika riktningar? Med Molliént vaxpärlor så är det inte ett problem eftersom man kan applicera och avlägsna det mot alla riktningar utan att riskera att skada follikeln.

 

Vaxpärlor är mer noggranna!

Vaxpärlor kan återappliceras på samma område igen under samma vaxningssession. Om några få hårstrån saknas så brukar man vanligtvis med mjukt vax använda en pincett för att slutföra processen. Men när du använder vaxpärlor så applicerar du helt enkelt bara ett tunt lager på området och avlägsnar det igen med minimal smärta och ingen noppning.Fyra fördelar med Molliént vax

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *