Vad vinner du på att vaxa dig hemma?

Upplever du ibland att du är i behov av en silkeslen hud, du vill ta bort det oönskade håret på kroppen. Du kanske inte har något ledigt tillfälle för att boka en tid på en salong i stan, Och när du väl har det så har salongen inte tid förens om en vecka. Det är frustrerande ellerhur?

Med Molliént kan du vaxa oönskat hår när du vill, vart du vill och hur du vill minst lika bra som på en salong. På så sätt sparar du tid och pengar. Det finns olika vax kits och dofter att välja mellan.

Här kan du se vilket kit som passar dig bäst: www.mollient.se/produkter

 

I detta inlägg ska vi gå igenom varför det är enklare att vaxa sig hemma och saker som man kan förvänta sig.

 

Fördelar med att vaxa sig hemma

Genom att vaxa sig hemma behöver du inte åka till en salong i stan och boka en tid och sedan kanske ändra dina planer för dagen. Har du ett vaxkit hemma bestämmer du själv när det är tid för att ta bort de oönskade håren.
Du kan vaxa dig med bekvämlighet och göra det till en mysig spaliknande stund. Det kan även göras som en aktivitet Bjud över vänner för att ha en spakväll där ni vaxar er. Det är inte bara roligt och mer effektivt att vaxa sig hemma utan även mindre kostsamt.

Fel som man kan göra hemma

Ibland kan man genom att vaxa sig hemma göra fel. Exempelvis att temperaturen är för hög eller för låg. Hur du rengör huden innan du applicerar vaxet. Eller hur du applicerar själva vaxet och sedan hur du rycker vaxet. Alla dessa saker blir en nackdel om du gör det fel. För att underlätta att du inte ska göra dessa fel kan du läsa våra bloggar eller kolla våra youtube videos. https://www.youtube.com/watch?v=9XZHC4_g6xk

Vad du kan förvänta dig

När du har läst våra bloggar och kollat på våra filmklipp om hur man använder vårt vax så återgår det bara till att du testar det själv. När du har all kunskap och erfarenhet om hur man vaxar sig hemma som ett proffs så kommer du förhoppningsvis tycka att det både är enkelt och väldigt roligt. Varför låta någon annan vaxa dig när du kan vaxa dig själv med minst lika bra resultat. Bäst av allt så sparar du värdefull tid men även pengar.

Om du fortfarande föredrar att gå till en salong för att vaxa dig så är det så. Men kom ihåg att när det inte finns tillräckligt med tid och pengar så finns vi här för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *